Information

Skapa en krypterad mailadress på Protonmail!

https://protonmail.com/

Undvik att använda countermail.com

Använd vårt order system på hemsidan.

Detta underlättar för OSS och DIG. Alla uppgifter är krypterade med SSL kryptering, samma som din bank använder när du använder internetbanken t.ex. Det är viktigt att du tänker igenom din order och fyller i korrekt namn och adressuppgifter. C/O fältet lämnas tomt, om du inte är inneboende och ditt namn inte står på dörren t.ex. Allmän vett och etikett betyder även att du inte beställer i någons namn som du inte har frågat om lov, öppnar fel person paketet, blir det ett helvete senare!

Verktyg

Verktyg säljs för 3kr/del, minsta order är 100kr för dessa och dessa postas separat från övriga produkter!

Orderstatus

Lägg din order via hemsidan så slipper du mejla oss och fråga om orderstatus.  Slå bara in din ordermail och ditt ordernummer så får du snabbt fram information om status på din order.

Se din orderstatus på https://apoteksboden.com/order-status/

Övrig Info:

Leveranstiden är 2-3 dagar, ibland lite längre pga posten. Alla varor på hemsidan skall finnas inne, det som inte syns, tas automatiskt bort tills vi får påfyllning! Vi sparar inga kund eller beställningslistor så som namn eller leveransadresser. Alla orders skickas inrikes! Minimum order är 1000kr, man kan inte handla för mindre än minimum beloppet i kundvagnen. Vi kan göra undantag med mindre order om ni har problem och snabbt behöver inhandla PCT eller relaterade produkter, mejla oss för detta!

Frågor?

Vid frågor kontakta oss på [email protected]

Alternativ, använd vår chat, givetvis är även den krypterad!